Things are about to get really good!

IMG_7834

Jullie werden al een tijdje in spanning gehouden … wat is nu dat grote nieuws waarover nu en dan een tipje van de sluier werd getild?

De voorbije maanden, weken, dagen kon het innerlijke kind in me amper wachten om naar buiten te komen met dat grote nieuws en maakte het ware vreugdesprongetjes … van spanning, van enthousiasme, van ooooeeejààààà ik wil dit zo graag!

Soms ging het niet snel genoeg vooruit, soms mocht het wat trager … en nu komt het wel heel dichtbij! En het voelt goed, zo goed!!

YogaVé heeft tijdens de zomermaanden absoluut niet stil gezeten.

Massa’s inspiratie, nieuwe inzichten, zomerlessen in openlucht in de Brielmeersen, het grote Yogaland-festival in Torhout … en nu komt het — tromgeroffel — …

een nieuwe locatie voor de lessen in Deinze!

Jawel! Voortaan heeft YogaVé een eigen stekje in het centrum van Deinze waar je heerlijk kunt ontspannen in een gezellige, kleinschalige studio. De nieuwe yogaplek bevindt zich achteraan de nieuwe vestiging van Zuskus. Inderdaad, de hipste cadeautjeswinkel van Deinze! Allen daarheen!

Dat betekent ook dat het aanbod aan yogalessen de komende maanden nóg uitgebreider zal worden! Maar dat niet alleen … er zullen ook regelmatig workshops worden georganiseerd die aansluiten op yoga. En ook andere samenwerkingen liggen in het verschiet.

Meer nieuws volgt later nog! Blijf dus zeker de website en de Facebook-pagina volgen en verneem als eerste wat, hoe en wanneer!

Wie me kent, weet dat dit een droom is die alsmaar meer in vervulling gaat. Een plek waar de yogabeleving die ik jullie wil meegeven nog meer tot zijn recht zal komen. Een plek waar het fijn is om even stil te zijn. Om te luisteren naar jezelf. Waar je je bewust kan worden van je ademhaling om zo rust te brengen in een soms onrustig hoofd en lichaam. Een plek waar groot en klein kunnen verbinden met elkaar. Waar groeiende wondertjes gekoesterd worden. Een plek waar iedereen welkom is.

Tijdens het openingsweekend van Zuskus zal ook YogaVé present zijn en kun je een kijkje nemen in de nieuwe locatie en meer uitleg krijgen over de verschillende yogalessen die je kunt volgen bij YogaVé. Voor de miniyogi’s zal er een kennismakingslesje zijn. Op de Facebook-pagina lees je de komende dagen precies wanneer en hoe je kunt inschrijven.

Heel, heel, heel erg welkom alvast!

Namasté,
Veerle x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.