Ochtendyoga

Kun je de dag moeilijk starten? Wees gerust, je bent daarin geen unicum. Ben je op zoek naar een rustige vorm van ontspanning en meditatie? Of is de ochtend gewoon het ideale moment voor jou om aan beweging te doen? Zeker is: het positieve effect van een uurtje ochtendyoga voel je de hele dag! Probeer het eens!

Wat mag je verwachten?

Verwacht je aan een rustiger flow van yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie dan in de avondlessen. In de ochtendsessies gaat de aandacht vooral uit naar je ademhaling. Bedoeling van die sessies is om rust en zuurstof te brengen in je hoofd en lichaam. Dat kunnen we je zelfs garanderen.

Welke lessen ochtendyoga zijn er?

Je kunt kiezen uit een waaier aan sessies. Er zit vast en zeker een sessie bij die beantwoordt aan jouw persoonlijkheid en karakter.

  • Gentle yoga flow: een rustige aaneenschakeling van yogahoudingen die kaderen in een thema. Steeds hebben we aandacht voor je ademhaling.
  • Yoga flow: hierbij beweeg je op het ritme van je ademhaling, je vloeit van de ene in de andere houding.
  • Yin yang yoga: tijdens een les yin yang yoga breng je yin (vrouwelijke energie) en yang (mannelijke energie) opnieuw in balans.
    Elke les sluiten we af in een heerlijk ontspannende savasana

Reserveer je plekje aan de hand van de handige Momoyoga-app onder Lessen.

Stel je je vragen bij de praktische gang van zaken?