Mama’s & mini’s

Je bent mama of wordt het binnenkort.
Mama van een pasgeboren baby, een rondkruipende dreumes of een peuter die zijn eerste stapjes zet …
Yoga voor mama’s brengt rust en ontspant. Zodat je nog meer verbindt met je kind, zowel voor als na de geboorte.

Sinds je voor het eerst vernam dat je zwanger was tot nu is je leven toch wel behoorlijk veranderd. En dat is gebeurd in een heel korte tijdspanne. Het draait nu niet enkel meer om jou en je partner, maar ook om een wezentje dat van je afhankelijk is, eerst nog in de buik, daarna in je armen. Ab-so-luut een fijn gevoel, weten dat iemand je nodig heeft! Dat jij als mama vaak instinctief je kindje kan sussen met de juiste zorgen.

Zonder dat je het beseft, gebeurt het dat je dan vergeet dat je naast mama ook nog altijd diezelfde vrouw, vriendin en partner bent van vóór je zwangerschap. Als mama ben je vaak de persoon die alle jongleerballetjes in de lucht houdt: je partner, je kinderen, je gezin steunen op jou. En zonder het te weten, loop je jezelf voorbij.

Dan kan het fijn zijn om in die prille jaren van het mama-zijn even wat gas te kunnen terugnemen en een me-timemomentje te kunnen inlassen.

Yoga voor mama's bij YogaVé in Deinze

Yoga voor mama’s – even tot rust komen

YogaVé biedt verschillende lesmomenten aan voor alle soorten mama’s. Zowel mama’s-to-be, net bevallen mama’s als prille mama’s die heel graag een uurtje ontspanning in hun vaak overdrukke agenda inlassen. Want dat uurtje ben je meer dan waard!

Wees gerust, je hoeft geen ervaring met yoga te hebben. Kom gewoon langs en geniet van jouw eigen moment. Jouw me-time.

Tijdens de lessen zwangerschapsyoga gaan we dieper in op bepaalde oefeningen die prenataal en postnataal heilzaam zijn voor het lichaam. Tijdens je zwangerschap, en dus nog voor de bevalling, kom je heerlijk verbinden met het baby’tje in je buik tijdens de lessen prenatale yoga. Na je bevalling heb je aandacht voor jezelf in de lessen postnatale yoga. Ben je intussen mama van een dreumes (6 maanden – 1 jaar) of peuter (1,5 – 2 jaar)? Dan kom je tijdens de lessen baby-mamayoga samen met je kindje heerlijk ontspannen en bewegen.

De sessies yoga voor mama’s vinden plaats in Deinze.

Graag wat meer informatie? Stuur een mailtje naar info@yogave.be.

Welkom!