Yoga voor mama’s

Je bent mama of wordt het binnenkort.
Mama van een pasgeboren baby, een rondkruipende dreumes of een peuter die zijn eerste stapjes zet …

In een korte tijd sinds je voor het eerst vernam dat je zwanger was tot nu is je leven toch wel behoorlijk veranderd. Het draait nu niet enkel meer om jou en je partner, maar ook om een wezentje dat van je afhankelijk is, eerst nog in de buik en daarna in je armen. Ab-so-luut een fijn gevoel, weten dat iemand je nodig heeft! Dat jij als mama vaak instinctief je kindje kan sussen met de juiste zorgen.

Zonder dat je het beseft, gebeurt het dat je dan vergeet dat je naast mama ook nog altijd diezelfde vrouw, vriendin en partner bent van vóór je zwangerschap. Als mama ben je vaak de persoon die alle jongleerballetjes in de lucht houdt: je partner, je kinderen, je gezin steunen op jou. En zonder het te weten, loop je jezelf voorbij.

Dan kan het fijn zijn om in die prille jaren van het mama-zijn even wat gas te kunnen terugnemen en een me-timemomentje te kunnen inlassen.

YogaVé biedt verschillende lesmomenten aan voor mama’s-to-be, net bevallen mama’s en prille mama’s die heel graag een uurtje ontspanning in hun vaak drukke agenda inlassen. Want dat uurtje ben je meer dan waard!

Ervaring met yoga is geen vereiste.

Tijdens de lessen zwangerschapsyoga gaan we dieper in op bepaalde oefeningen die prenataal en postnataal heilzaam zijn voor het lichaam. Tijdens je zwangerschap – voor je bevalling – kom je heerlijk verbinden met het baby’tje in je buik tijdens de lessen prenatale yoga. Na je bevalling heb je aandacht voor jezelf in de lessen postnatale yoga. Ben je intussen mama van een dreumes (6 maanden – 1 jaar) of peuter (1,5 – 2 jaar), dan kom je tijdens de lessen baby-mamayoga samen met je kindje heerlijk ontspannen en bewegen.

Graag wat meer informatie? Stuur een mailtje naar info@yogave.be.

Welkom!