Dynamische yoga

Hou je wel van een pittige yoga? Dan is dynamische yoga iets voor jou! We gaan voor een dynamische aaneenschakeling van yogahoudingen. Het resultaat hiervan? Een uurtje later voel je het bloed en de zuurstof heerlijk door je lichaam stromen. De lessen bouwen geleidelijk aan op. Iedereen kan dus meedoen, ook jij!

Young yogi woman standing in Plank pose, home interior backgroun

Welke lessen dynamische yoga bieden we aan?

We bieden twee lessen aan. Jij kiest welke het beste bij je past. Maar je kunt ze uiteraard allebei volgen en uitproberen.

  • Dynamic yoga flow: op het ritme van je ademhaling beoefen je een mooie flow van dynamische yogahoudingen. Op die manier breng je rust en zuurstof in je hoofd en lichaam. Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en wandelt na een uurtje vol energie en tegelijk heel ontspannen buiten.
  • Yin yang yoga: tijdens een les yin yang yoga brengen we onze yin (vrouwelijke energie) en onze yang (mannelijke energie) opnieuw in balans. Yin staat voor rustig, statisch, zacht en koud. Yang staat dan weer voor dynamisch, veranderend, sterk en warm. Beide vormen één geheel. Een yogabeleving die op evenwicht gericht is, omarmt beide. De ene keer begint de les met enkele rustige houdingen (yin yoga). Die bouwen we dan langzaam op om de energie in ons lichaam te activeren (yang yoga). Andere lessen beginnen dan weer actiever en eindigen rustiger. Afsluiten doen we met een heerlijk ontspannende savasana.

Geïnteresseerd? Wil je een les uitproberen? Alle lessen vinden plaats in Deinze. Reserveer je plekje aan de hand van de handige Momoyoga-app onder Lessen.

Hier vind je de meer praktische informatie over de yogalessen.