Dynamische yoga

De yoga die ’s avonds wordt gegeven, is al iets pittiger. We gaan voor een dynamische aaneenschakeling van yogahoudingen om een uurtje later het bloed en de zuurstof heerlijk door het lichaam te voelen stromen. De lessen bouwen geleidelijk aan op, dus iedereen kan meedoen!

Young yogi woman standing in Plank pose, home interior backgroun

Lessen:

  • dynamische anusara yoga: op het ritme van je ademhaling beoefen je een mooie flow van dynamische yogahoudingen om zo rust en zuurstof te brengen in je hoofd en lichaam. Je maakt verbinding met je innerlijke kracht en wandelt na een uurtje vol energie en ontspannen buiten.
  • yin yang yoga: tijdens een les yin yang yoga willen we onze yin (vrouwelijke energie) en onze yang (mannelijke energie) opnieuw in balans brengen. Yin staat voor rustig, statisch, zacht, koud. Yang staat voor dynamisch, veranderend, sterk, warm. Beide vormen één geheel. Een op evenwicht gerichte yogabeleving omarmt beide. De ene keer begint de les met enkele rustige houdingen (yin yoga) en bouwen we langzaam op om de energie in ons lichaam te activeren (yang yoga), andere lessen beginnen actiever en eindigen rustiger. Afsluiten doen we met een heerlijk ontspannende savasana.

Lesmomenten:

  • woensdag van 19.30 tot 20.30 uur
  • donderdag van 19.45 tot 21.00 uur

Inschrijven kan door te mailen naar: info@yogave.be.