Wobbelyoga

Hou je van wat uitdaging? In dat geval is wobbelyoga beslist iets voor jou! Stel je eens voor: yoga beoefenen terwijl je wobbelt, een unieke combinatie van beweging en ontspanning! Echte wobbeldurvers leren hun grenzen af te tasten en verhogen zo hun zelfvertrouwen, creativiteit en concentratie. Iets rustiger wobbelaartjes vinden juist die wiebelende beweging heerlijk rustgevend. Wobbelyoga is bovendien bijzonder geschikt als bewegingstherapie. Yoga op de wobbel verbetert immers de grove motoriek en het evenwichtsgevoel, en ontwikkelt de spierkracht door de stimulering van de linker- en rechterhersenhelft. Wist je trouwens dat YogaVé geregistreerd wobbelyogadocente is?

Misschien toch liever kinderyoga?

Sta je liever stil op de mat? Dan is kinderyoga wellicht meer jouw ding! Bij kinderyoga op de mat besteden we iets meer aandacht aan de verschillende yogaposes, en die hebben allemaal toffe dierennamen! We brullen als een leeuw, gekken als een aap en fladderen als een vlinder. Rust vinden in ons lijfje en ons hoofdje staat centraal, en dat doen we altijd rond een verhaal of thema. Kinderen maken al op jonge leeftijd én op een speelse manier kennis met yoga en de yogafilosofie.

Wobbelyoga is geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar (maximaal 140 cm). Voor kleuters is er wobbelyoga met de ouder en voor de iets oudere kinderen is er de XL-vorm. Hier vind je alvast wat meer informatie over deze leuke yogavorm.

Lijkt wobbelyoga wat voor je kind?

Laat je kind eens langskomen om kennis te maken. Lesmomenten vind je onder Lessen.

Wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar info@yogave.be. We antwoorden zo vlug mogelijk.