Wobbelyoga

 

Hou je wel van wat uitdaging, dan is wobbelyoga beslist iets voor jou! Yoga beoefenen terwijl we wobbelen: een unieke combinatie van beweging en ontspanning! Echte wobbeldurvers leren hun grenzen af te tasten en verhogen zo hun zelfvertrouwen, creativiteit en concentratie. Iets rustiger wobbelaartjes vinden juist de wiebelende beweging heerlijk rustgevend. Wobbelyoga is bovendien ook bijzonder geschikt als bewegingstherapie: yoga op de wobbel verbetert de grove motoriek en het evenwichtsgevoel en ontwikkelt de spierkracht door de stimulering van de linker- en rechterhersenhelft.

Sta je liever stil op de mat, dan is kinderyoga jouw ding! Bij kinderyoga op de mat besteden we iets meer aandacht aan de poses, die allemaal te gekke dierennamen hebben! We brullen als een leeuw, gekken als een aap en fladderen als een vlinder. Rust vinden in ons lijfje en hoofdje staat centraal. Dat allemaal rond een verhaal of thema en op een speelse manier zodat kinderen al op jonge leeftijd kunnen kennismaken met yoga en de yogafilosofie.

Wobbelyoga is geschikt voor kinderen tussen 4 en 8 jaar (maximaal 140 cm). Voor kleuters is er Wobbelyoga met de ouder en voor de iets oudere kinderen is er Wobbelyoga XL.

YogaVé is geregistreerd wobbelyogadocente.

Lesmomenten vind je onder Lessen.