Tieneryoga

De tienerleeftijd brengt heel wat veranderingen met zich mee – emotioneel, lichamelijk en mentaal. Als tiener ga je op zoek naar je eigenheid: wie ben ik, tot welke (jong)volwassene wil ik uitgroeien, wie of wat wil ik later worden? Daarnaast ervaar je ook steeds meer druk en spanning: toetsen- en examenstress op school, prestatiedrang in de sportclub, een moeilijke thuissituatie, een overlijden in de familie … Of je bent gewoon op zoek naar ontspanning; een moment van rust en tijd voor jezelf.  In dat geval biedt tieneryoga de oplossing!

Tieneryoga bij YogaVé in Deinze

Hoe verloopt een les tieneryoga?

Tijdens een les tieneryoga wisselen we dynamische yogahoudingen af met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, meditatie en mindfulness. Je leert je eigen grenzen beter te kennen en meer te luisteren naar je lichaam, ondanks de veeleisende wereld om je heen. Je leert meer over de filosofie die aan de basis ligt van yoga en maakt kennis met chakra– en deugdenyoga. Er is ruimte voor onderwerpen die je bezighouden zoals vriendschap, zelfzekerheid, innerlijk, uiterlijk, voor jezelf opkomen.

Leeftijd: van 10 tot 16 jaar.
Ben je ouder dan 16, dan bekijken we of je kunt aansluiten bij de groep volwassenen.

Geïnteresseerd?

De lesmomenten vind je onder Lessen. Heb je nog vragen? Aarzel niet om ze te stellen, dat kan via mail naar info@yogave.be. Graag tot binnenkort!