Ouder-kindyoga

Als ouder besef je maar al te goed hoe snel de weken voorbijvliegen. Werk, huishouden, school, buitenschoolse activiteiten, sportclub … het brengt allemaal veel geloop en stress met zich mee. En in die tijd groeit je kind als kool. Ouder-kindyoga biedt dan ook een heerlijk qualitytimemoment voor jou en je kind! Profiteer ervan! Want die kindleeftijd is zo voorbij.

Ouder-kindyoga bij Yogavé in Deinze

Maandelijkse workshop ouder-kindyoga in Deinze

De workshop ouder-kindyoga vindt plaats elke derde zondag van de maand, tenzij anders vermeld. Tijdens de workshop druk je even de pauzeknop in en maak je bewust tijd voor elkaar. Je gaat samen op avontuur en ontspant tegelijk. Je doet samen yoga en maakt kennis met ademhalings- en ontspanningstechnieken, meditatieoefeningen en massages die de zintuigen ontwikkelen. Op een speelse manier en door samen te werken versterk je je onderlinge band en het vertrouwen in elkaar. Als toemaatje kun je als ouder even weer kind zijn, samen met je kind! En dat is gewoon leuk!

Hoe verloopt zo’n workshop?

Je krijgt handvaten aangereikt waardoor je ook thuis samen met je kind yoga kunt beleven. Je kind leert op die manier zichzelf te zijn, versterkt zijn motoriek, concentratie, zelfbewustzijn. Altijd in de veilige armen van mama, papa,  …

Uiteraard zijn ook grootouders, ooms, tantes … welkom!

Meer info nodig?

Stuur een mail naar info@yogave.be. Ik vertel je er dan alles over.