Kids & teens

YogaVé biedt yoga voor kleuters, yoga voor kinderen en yoga voor tieners aan. Maar dat betekent absoluut niet dat we stilzitten! We passen onze yogalessen trouwens telkens aan aan de leeftijd en de verwachtingen van de drie groepen. Wat de lessen gemeenschappelijk hebben? In elke les wisselen we beweging en inspanning af met rust en ontspanning. Elke sessie eindigt bovendien met een aangepaste vorm van meditatie. Daarin kunnen we alles even navoelen en tot onszelf komen.

yoga voor kleuters, yoga voor kinderen, yoga voor tieners

Hoe verloopt een les yoga voor kleuters en yoga voor kinderen?

Bij een les yoga voor kleuters en yoga voor kinderen werken we voornamelijk rond een verhaal of thema en trekken we op avontuur. We brullen bijvoorbeeld als een leeuw, gekken als een aap, fladderen als een vlinder en maken ons zo klein als een muis. Alle yogahoudingen die we aannemen, hebben te gekke dierennamen, en dat maakt alles nóg leuker en toegankelijker op deze jonge leeftijd.

Hoe verloopt een les yoga voor tieners?

In een les yoga voor tieners gaan we al wat dieper in op de yogahoudingen en de achterliggende filosofie. Voorts bespreken we onderwerpen die tieners nauw aan het hart liggen, waarvan ze wakker liggen of die ze gewoon even in de groep willen gooien.

Maandelijks gaan ook (groot)ouder en kind op zoek naar meer verbinding in de workshop ouder-kindyoga.

Wanneer vinden de lessen plaats?

  • Yoga voor kleuters en yoga voor kinderen vinden plaats op woensdag
  • Yoga voor tieners vindt op zijn beurt plaats op vrijdag
  • Er is ook een maandelijkse workshop ouder-kindyoga